Dashboard | +Follow
Puteri Isya
Nak ke Tak Nak ???
Saturday, 31 March 2012 • 06:28 • 0 comments



time-time mcm ni korang msti lapar kan ? alololo kesian nya... selalu nya kalau makanan yg paling ringkas untuk di-buat of course maggi kan kan ? tipu lah kalau korang tak pernah langsung makan maggi .. erm , kalau Isya bagi menu makanan yang sedap ni agak- agak nya ada selera tak korang nak makan ?





*Nak ke tak nak ?

itu lah makanan yang Isya maksudkan tu.. nak ke tak nak .. hehe .. Sebenarnya Isya pun rasa nak termuntah tengok burger Ular tu .. ape lagi korang .. so, amacam ? Apa makanan pilihan korang .. kalau nk paling ringkas pilih lh maggi.. *Tapi jangan makan secara berlebihan ...    

kang ada pulak yang sakit plak .... but , smpai bila2x pun Maggi lebih ok dari Burger Ular tu .. Werkkk XD

Burger Ular , burger nya ok , ular tu  yg tak ok Menyemak jer.. tu yg jadi masalah tuu ..kalau tak dah bole makan dah ..( jadi burger biasa) lagi Sedapp ... nyum2x ~

p/s :: werk , Burger Ular... telan air Liur Jer lah .. XD 



xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi. Welcome to my blog. My name is Isya. Do follow my blog k! Thankyou :)





Navigation

« Go back to entries
« Look her profile


Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Puteri Zelyn
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google