Dashboard | +Follow
Puteri Isya
Tandas Sekolah -,-
Thursday, 29 March 2012 • 03:58 • 0 comments



Sebelum Korang Baca Entry ni
, Isya nak bagitau dekat korang yang kisah ni bukan dari pengalaman isya sendiri ye..
sebenarnya , Isya terjumpa kisah ni dekat *Facebook.. hehe 
jadi apa salah nya kan kalau Isya nak share cite ni dekat korang kan ?
Sharing Is Caring kann ..


Dah sedia nak baca ??okeyyy, Ni ceritanya...

Hari tu hari pertama gadis di sekolah tu..Waktu tu gadis tu form 1..Sebab dah lewatkan..Kawan-kawan semua dah mandi..Tinggal gadis sorang je..Dorm ditingkat atas..Tapi..Kena mandi di tingkat bawah..
Poyo kan???

So,Apa lagi..cepat-cepat la turun mandi..Kalau tak kena tinggal pulak nanti sorang-sorang kan..Masa masuk tandas tu.perghh ,Sunyi gila...Tengok semua pintu bilik air terbuka...
Erhhh...Mandi sorang-sorang...Sapa pown xda..

Bulu roma dah meremang...Darah nie dah mengalir laju..
tak tau nak kata pa dah time tu..Tapi,Dah tengok jam makin lewat...
Terpaksa lah jugak paksa diri mandi sorang-sorang...
Tengah asyik sabun and syampu..


"Seharum bunga yang menggoda... Sekadar dipandang usah dipuja.."

Hah,Sape Plak yg menyanyi tu ?..Menggelabah gila..
Rasa pelik , seram semua ada.. *sebenarnya rasa takut yang teramat !!

Tapi...Fikir-fikir balik...
Maybe ada kak-kak yang baru nak mandi kowt...
So,Terus control ketakutan
And Mandi terus je

Lepas puas mandi,Apa agy..Kuar nak cabut laaa...
Depan pintu jumpa sorang kak tengah basuh kain...

"Lama dah kak masuk?"
"Baru je..napa?"
"Erhh..xper.."

Errhhh..Baru???
Habis siapa yang masuk mandi bilik sebelah tu tadi???
Sapa yang menyanyi?? Erghhh..

Seram..........!!!

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi. Welcome to my blog. My name is Isya. Do follow my blog k! Thankyou :)





Navigation

« Go back to entries
« Look her profile


Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Puteri Zelyn
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google