Dashboard | +Follow
Puteri Isya
Rahsia Jenis Rambut Kamu !
Saturday, 26 May 2012 • 03:47 • 2 comments

Asalammualaikum :)

Semua orang ada rambut kan?Kecuali yang botak!haha.  Isya pun ada rambut :) Tahukah korang , bahawa jenis jenis rambut sedikit sebanyak menggambarkan personaliti kita? Nak tahu rahsianya? Jom baca :) *Isya rasa semua nih sesuai ngan perempuan jeh kott 

1. Rambut Lurus 
Rambut Lurus memang sering kali menjadi pilihan . bukan sahaja senang dijaga , tetapi rambut lurus juga mudah untuk membuat apa saja fesyen rambut . tahukah kamu rahsia di sebalik gadis berambut lurus ni ?  ( Mesti tk tahu ,haha )  mereka yang berambut lurus dikatakan bijak dan " Happy Go Lucky " . mereka juga amat dekat dengan bidang kesenian .. 

2. Rambut Kerinting 
Jika kamu seorang gadis yg berambut kerinting, kamu adalah seorang yang kuat cemburu dan degil . Tetapi, itu bukan alasan untuk kamu tidak berubah . Apa salahnya kamu buang sedikit demi sedikit  sikap degil kamu itu.Cemburu tidak ada salahnya terutamanya andai kamu cemburu kepada benda benda baik seperti cemburu kepada kejayaan kawan kawan. Ini akan menjadikan kamu lebih berusaha dan menjadi manusia yang lebih baik pada masa hadapan.

3. Rambut Ikal Mayang
Wahh  ! pasti manis Gadis yang berambut ikal mayang . berada di dalam golongn gadis jenis rambut seperti ini kamu diklasifikasikan sebagai seorang yang sangat tegas dalam membuat sesuatu keputusan . kamu akan berfikir lebih dari sekali sebelum membuat sesuatu keputusan .kamu juga  manja dan sangat gemarkan perhatian. 
4. Rambut Nipis
Jangan risau kalau kamu berambut nipis kerana kini banyak cara boleh digunakan untuk melebatkan rambut kamu. Bagaimanakah sifat gadis yang berambut nipis ini? Menurut sumber, Mereka ini jenis cepat naik angin dalam erti kata lain, seorang yang " Panas Baran" . Namun di sebalik perangai negatif itu, si gadis berambut nipis ini juga seorang yang mempunyai komitmen yang sangat tinggi dalam membuat sesuatu pekerjaaan.

Ok. dah tau rahsianya kan? haha :D

*Sumber info info nih daripada majalah BINTANG KECIL (BK) 

xoxo, The Shining StarDisclaimer

Hi. Welcome to my blog. My name is Isya. Do follow my blog k! Thankyou :)

Navigation

« Go back to entries
« Look her profile


Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to pastCredits


Template : Aulia Septiya
Edited : Puteri Zelyn
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google