Dashboard | +Follow
Puteri Isya
I'm Back !
Saturday, 23 March 2013 • 22:22 • 0 comments

Hi & Assalammmualaikum semua. Sorry sangat sebab Isya dah lama sangat tak update blog. fuhh fuhh ~ (Tiup habuk :p) 


  Nak tahu kenapa Isya dah lama tk bukak velog ? Siapa nak tahu angkat kaki. Haha . gurau je :p Isya dah lama tk update blog coz Isya busy. *Cehh, macam artis pulak busy busy :p

   Lagi satu isya dah jarang on laptop. Tapi tk tahu lah kenapa hari ni tetiba rajin pulak nak update update blog ni.


  Erm , lagi satu isya nak kasi tahu korang. phone isya rosak :'( Cedih sgt . So, time cuti cuti ni isya akan on guna laptop sepanjang masa. so, boleh lah update belog :) 



Sampai di sini je post kali ni. Eh kejap , kalau korang nak tanya apa apa or tak kesah la apa apa . Nah ni Twitter & Instagram isya, pergi follow sekarang .


Twitter : http://twitter.com/IsyaLasnier


Instagram : http://instagram.com/IsyaLasnier


Okay. Sekian dahulu post buat kali ni . Bye!

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi. Welcome to my blog. My name is Isya. Do follow my blog k! Thankyou :)





Navigation

« Go back to entries
« Look her profile


Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Puteri Zelyn
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google