Dashboard | +Follow
Puteri Isya
Isu Remaja
Saturday, 18 May 2013 • 03:18 • 0 comments

   Hey hello hey hello hey hello ! hello there. Okay harini Isya nak cerita pasal isu remaja. So kita akan cakap pasal Remaja. REMAJA? *bunyi cengkerik* haha Isya tengah buat lawak ni --'

  Okay sekarang isya akan cakap pasal perangai perangai remaja sekarang. Yang macam korang korang cakap kat Facebook lah Twitter lah macam ni la macam tu lah bajet  lah apa lah semua tu.

Jadi , Jom baca isu isu nya. Check it out!


ISU 1


*Bila Remaja ambil gambar*

Remaja : wahh comel nya aku. biasalah aku kan --' hmm nak letak dalam facebook lah. Caption nak letak apa eh? haa "aku tak comel macam korunk" Upload. yeah  mesti ramai orang like.

p/s : eee perasan sia mi
nah tu! --'

ISU 2

selalu nya kalu korang komen dekat gambar someone. pehh korang komen memang lain daripada apa yg korang nampak. Contohnya : "Aww so cute, OMG you're so adorable" apa lah. Padahal aku rasa orang yg komen tu lagi lawa/handsome kot.

ISU 3

*when someone talk to her friend*

Kawan : hello. weyh kau free tk?

Remaja : hello. hmm aku kat rumah je ni. kenapa?

kawan : aku nk ajak kau keluar . jom la

Remaja : weyh tk boleh lah aku sibuk . tk boleh tk boleh. k lah bye!

*when someone talk to her bf/gf*

BF : hello mama

REMAJA : hello. Papa nak apa?

BF : jom keluar nak?

REMAJA : ohh nak ajak keluar eh? pergi mana ?

BF : pergi MYDIN je.

REMAJA : pergi MYDIN? Ya allah bestnya. okay mama siap dulu eh. bye! yesss!






NOTE : Isya minta maaf kalau ada antara isu - isu diatas terkena batang hidung korang sendiri eh? Just For Fun Okay. bye uolls.

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi. Welcome to my blog. My name is Isya. Do follow my blog k! Thankyou :)





Navigation

« Go back to entries
« Look her profile


Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Puteri Zelyn
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google